Het WesterkwartierPanel is een online burgerpanel van de huidige vier gemeenten in het Westerkwartier (Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn). Iedereen die in het Westerkwartier woont, 16 jaar of ouder is en beschikt over een e-mailadres, kan deelnemen aan het burgerpanel. Panelleden krijgen via de e-mail een uitnodiging als er een online vragenlijst voor hen klaarstaat.

De onderzoeken gaan over diverse onderwerpen en thema's. Uiteraard denken panelleden ook actief mee over de gemeentelijke herindeling. Met het WesterkwartierPanel geven de huidige vier gemeenten een vervolg aan het burgerparticipatietraject. De onderzoeken in het WesterkwartierPanel worden uitgevoerd in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research, aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA). Deelname aan een onderzoek van het WesterkwartierPanel is altijd volledig anoniem.

De resultaten worden niet alleen bekendgemaakt aan de Westerkwartiergemeenten, maar ook aan de panelleden. Ook zijn de onderzoeksuitslagen te vinden op deze website of op de herindelingswebsite van het Westerkwartier. De Westerkwartiergemeenten zullen de resultaten gebruiken als input/advies voor de herindeling.

We vinden de mening en ideeën van inwoners belangrijk. Laat u ook uw stem horen? Schrijf u in voor het WesterkwartierPanel en denk mee!

 

Wij willen de toekomst van dit mooie gebied graag samen vorm geven.

Via het WesterkwartierPanel kunnen inwoners hun visie delen.

Ons DNA: Dichtbij. Nuchter. Ambitieus.

We zijn nieuwsgierig naar wat u belangrijk vindt en wat u helpt om dromen en ideeën verder te brengen.

Hoort de gemeente Westerkwartier uw stem?

Via het WesterkwartierPanel kunnen inwoners van de huidige gemeenten meedenken.

Wij vinden het belangrijk dat inwoners invloed houden op hun eigen woonomgeving.

Via het WesterkwartierPanel horen we ook graag uw mening.