Inschrijving voor het WesterkwartierPanel geopend.

Het WesterkwartierPanel is een online burgerpanel van de huidige vier gemeenten van het Westerkwartier. Iedereen die in het Westerkwartier woont, 16 jaar of ouder is en beschikt over een e-mailadres, kan deelnemen aan het burgerpanel. Panelleden krijgen via de e-mail een uitnodiging als er een vragenlijst klaarstaat.

De onderzoeken gaan over diverse onderwerpen en thema's. Uiteraard denken panelleden ook actief mee over de gemeentelijke herindeling. Met het WesterkwartierPanel geven de huidige vier gemeenten een vervolg aan het burgerparticipatietraject. De onderzoeken in het WesterkwartierPanel worden uitgevoerd in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research, aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA). Deelname aan een onderzoek van het WesterkwartierPanel is altijd volledig anoniem.

De resultaten worden niet alleen bekend gemaakt aan de Westerkwartiergemeenten, maar ook teruggekoppeld aan de panelleden. Ook zijn de onderzoeksuitslagen te vinden op deze website of op de herindelingswebsite van het Westerkwartier. De Westerkwartiergemeenten zullen de resultaten gebruiken als input/advies. De onderzoeksresultaten zijn echter niet bindend voor een bepaalde beleidskeuze.

We vinden de mening en ideeën van inwoners belangrijk. Laat u ook uw stem horen? Schrijf u in voor het WesterkwartierPanel en denk mee!

 

Wij willen de toekomst van dit mooie gebied graag samen vorm geven.

Via het WesterkwartierPanel kunnen inwoners hun visie delen.

Ons DNA: Dichtbij. Nuchter. Ambitieus.

We zijn nieuwsgierig naar wat u belangrijk vindt en wat u helpt om dromen en ideeën verder te brengen.

Hoort de gemeente Westerkwartier uw stem?

Via het WesterkwartierPanel kunnen inwoners meedenken.

Wij vinden het belangrijk dat inwoners invloed houden op hun eigen woonomgeving.

Via het WesterkwartierPanel horen we ook graag uw mening.